zondag 4 december 2011

Co-creation Awards: Kenny.nl genomineerd

Op 22 november was de uitreiking van de Co-creation Awards in Utrecht. Kenny.nl was genomineerd in de categorie 'Community' en we hadden de eer om een korte presentatie te geven. De presentatie was ook 'gecocreƫerd': samen met Gijs Garcia Boogaards (Evident) en Marieke Schoenmaker (Gamechanger) - beiden nauw betrokken bij de ontwikkeling van Kenny.nl - gaf ik een presentatie over het traject. De presentatie kun je hieronder bekijken.


De andere presentaties werden verzorgd door Provincie Utrecht, Philips en Schiphol.

En de winnaars zijn...
Helaas heeft Kenny niet gewonnen: Philips ging er in onze categorie met de prijs vandoor! Andere winnaars waren Heineken, Nike en het Christchurch-project (over de herbouw van dit door een aardbeving getroffen stadje).

Er werd wel met veel enthousiasme op Kenny gereageerd, zowel op het project als op het uiteindelijke resultaat. Ik hoop dat we met onze presentatie veel mensen hebben geĆÆnspireerd met de mogelijkheden van cocreatie en wie weet, volgend jaar... De (jaarlijkse) uitreiking van de Co-Creation Awards wordt verzorgd door de Co-creation Association.

Ps. Ik heb niet lang getreurd. Kennisnet is dit jaar namelijk wel weer Populairste Website van het Jaar geworden (categorie Educatie). :)

Geen opmerkingen: